Gelijkspel brengt Noordscheschut nauwelijks vooruit

Noordscheschut - Zeerobben (Rechten: Twitter-zmvv Zeerobben)
VOETBAL – Noordscheschut heeft door een gelijkspel op eigen veld tegen Zeerobben geen grote stappen voorwaarts kunnen maken. De wedstrijd eindigde in 1-1 en ondanks dat naaste concurrenten in de spannende 1e klasse E punten lieten liggen blijft de ploeg op de 12e plaats staan.
De meeste actie in de wedstrijd kwam in de eerste helft van de wedstrijd. Na tien minuten kwam Noordscheschut op voorsprong door een fout in de verdediging van Zeerobben. Melvin Mol schoot de bal tussen de palen. Niet veel later kwam Zeerobben echter alweer op gelijke hoogte en zorgden de bezoekers dat de ruststand op 1-1 kwam te staan.
Na de rust kwamen beide ploegen, ondanks genoeg kansen, niet meer aan scoren toe. Hierdoor namen beide ploegen een punt mee.
Voor Noordscheschut betekent dit dat ze op de twaalfde plaats in de ranglijst blijven staan. Daarbij komen ze wel op gelijke hoogte met PKC ’83 dat verloor. Daarnaast lopen ze een punt in op Blauw Wit, Oranje Nassau en Winsum die onderuit gingen. Het verschil met Balk, dat twee plaatsen voor Noordscheschut staat, blijft ook gelijk door een gelijkspel tegen Be Quick Dokkum.