KTP Nieuw Roden lijdt nederlaag in eerste halve finale play-offs

KTP Nieuw Roden - Pernis (Rechten: RTV Drenthe)
KTP Nieuw Roden - Pernis (Rechten: RTV Drenthe)
ZAALVOETBAL - De zaalvoetbalsters van KTP Nieuw Roden hebben in de eerste wedstrijd van de halve finale om het landskampioenschap een nederlaag geleden tegen Pernis. In Schiedam ging de ploeg van Andy de Jong met 3-1 onderuit.
Nadat KTP Nieuw Roden de reguliere competitie als beste wist af te sluiten werd het in de halve finale van de play-offs geplaatst tegen de nummer vier Pernis. Van deze ploeg won KTP twee weken geleden nog het duel om de
In de hal van Pernis kon KTP dit kunststukje echter niet herhalen en met een 3-1 nederlaag keert de ploeg aangeslagen terug naar Drenthe.
Op 20 april wordt de return gespeeld in Leek. KTP moet deze wedstrijd winnen om vervolgens in de derde beslissende wedstrijd alsnog door te stromen naar de finale. Als ook de return verloren wordt, komt er geen derde wedstrijd en is KTP uitgeschakeld voor de strijd om het landskampioenschap.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl