Volleybalsters Sudosa-Desto en Tjoba verliezen in vijf sets

Tjoba & Sudosa-Desto (Rechten: Archief RTV Drenthe)
Tjoba & Sudosa-Desto (Rechten: Archief RTV Drenthe)
VOLLEYBAL – In het 1e divisie dames volleybal hebben zowel Sudosa-Desto als Hake Tjoba na spannende wedstrijden niet weten te winnen. Beide teams gingen in hun wedstrijd met 3-2 onderuit.
VC Zwolle DS2 - Sudosa-Desto DS1

De nummer drie van de ranglijst Sudosa Desto speelde tegen het lager geklasseerde Zwolle. Het was een wedstrijd met ups en downs voor de Assenaren. De eerste set werd nipt verloren met 25-22 en de tweede set werd met 19-25 ruim gewonnen.
In de derde set ging Sudosa-Desto hard onderuit en ging de set met 25-15 naar Zwolle. Desondanks herstelden de dames van Mark Afman zich en werd de vierde set met 18-25 weer ruim gewonnen. Door het gelijk spel werd er een vijfde set gespeeld en hierin moesten de dames uit Assen het opnieuw afleggen met 15-9.
Hake Tjoba DS1 - De Bevers DS1
Voor Tjoba begon de wedstrijd op hele andere toon. Daar werd de eerste set tegen De Bevers met 25-19 gewonnen. In de tweede set gingen de twee ploegen lang gelijk op en moest Tjoba uiteindelijk net toegeven en de set met 25-27 aan de bezoekers laten.
Ook de derde set werd verloren in 20-25, maar in de vierde set richtte de ploeg uit Klazienaveen zich nog eens op en trok het de stand gelijk met een setwinst van 25-22. In de vijfde en bepalende set kwamen de dames van Tjoba net te kort op het lager geklasseerde De Bevers en werd er met 9-15 verloren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl