Olhaco degradeert uit Topdivisie na verlies in Hengelo

Olhaco is gedegradeerd uit de Topdivisie
Olhaco is gedegradeerd uit de Topdivisie
VOLLEYBAL – Door een 3-0 nederlaag tegen Hengelo  kan Olhaco degradatie uit de Topdivisie definitief niet meer ontlopen. Trainer Dennis Luider zal volgend jaar in de eerste divisie gaan bouwen aan een nieuw team.
Met nog twee wedstrijden te spelen had Olhaco al een klein wonder nodig om niet te degraderen uit de Topdivisie. Tegen het veel hoger geplaatste Hengelo was vooraf duidelijk dat het erg lastig zou gaan worden.

Geen berusting

Desondanks toonde Olhaco geen berusting in hun lot en in de eerste twee sets bood de ploeg uit Hoogeveen goede weerstand. De eerste set werd nipt verloren met 25-23 en ook de tweede set ging net naar de thuisploeg in 26-24.

Te sterk

Olhaco moest de derde set winnen om kans op de winst te houden, maar de ploeg van Luider kon niet langer opboksen tegen het sterke Hengelo. De derde set ging in 15-25 verloren, waardoor Olhaco uiteindelijk met 3-0 verloor.
Op 21 april is de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen ZVH , maar dan zijn er niet genoeg punten meer te verdienen om terug te komen in de strijd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl