FC Assen steeds dieper in degradatiezorgen

FC Assen (Rechten: RTV Drenthe)
FC Assen (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - FC Assen moet zich steeds nadrukkelijker opmaken voor degradatie. De hekkensluiter uit de 1e klasse F kreeg een pak slaag in de uitwedstrijd tegen Bergum: 7-0.
David Voigt, Huy Tran en Justus Boomsma scoorden allemaal twee keer. De overige treffer van Bergum werd gemaakt door Steffen Kempe. FC Assen staat na de forse nederlaag op zestien punten uit 22 wedstrijden.

Wel zege voor Nieuw Buinen

Nieuw Buinen boekte juist een welkome zege in de kelder van het klassement. De uitwedstrijd tegen Noordster werd met 0-2 gewonnen. Ezra Abbas en Robert Tieks scoorden. Nieuw Buinen staat twaalfde, met twintig punten uit 21 duels.
Een doelpunt van Niels Stoffers was voor Rolder Boys niet voldoende voor een goed resultaat in de uitwedstrijd tegen GAVC: 3-1. De ploeg van trainer Jan Korte staat één plek boven Nieuw Buinen op de ranglijst.
Achter de top-drie in de 1e klasse F trok SVBO aan het langste eind in een doelpuntrijke wedstrijd tegen LAC Frisia: 6-3. Emmen verloor op bezoek aan FVC: 3-1.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.