Heren Sudosa-Desto derde in 1e divisie na winst op Scylla

De mannen van Sudosa-Desto sluiten het seizoen af op de derde plaats (Rechten: Archief RTV Drenthe)
De mannen van Sudosa-Desto sluiten het seizoen af op de derde plaats (Rechten: Archief RTV Drenthe)
VOLLEYBAL – De mannen van Sudosa-Desto hebben het seizoen in de 1e divisie A op de derde plaats afgesloten. De club uit Assen won de laatste wedstrijd thuis tegen Scylla met 3-2.
De laatste wedstrijd van het seizoen was nog een pittige voor Sudosa-Desto. In de eerste twee sets werd relatief gemakkelijk gewonnen met 25-21 en 25-15, maar daarna kwam Scylla terug in de wedstrijd en werden de rollen omgedraaid.
In de derde set gingen beide teams lang gelijk op en uiteindelijk moest Scylla 29 punten maken om de winst naar zich toe te slepen. Ook in de set daarna lag het spel dicht bij elkaar en wonnen de bezoekers nipt met 22-25.
De allesbeslissende vijfde set werd vervolgens weer in het voordeel van de thuisploeg beslist. Sudosa-Desto maakte daarin met 15-8 korte metten met de tegenstander.
Door de overwinning handhaaft Sudosa-Desto zich op de derde plaats in de einduitslag van de 1e divisie A met 66 punten uit 22 wedstrijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl