Laagvliegers FC Assen en Nieuw Buinen verliezen

FC Assen gaat onderuit (archief
FC Assen gaat onderuit (archief © RTV Drenthe
VOETBAL - FC Assen heeft de zesde opeenvolgende nederlaag geslikt in de 1e klasse F. De hekkensluiter kreeg op eigen veld een pak slaag van FVC: 1-5.
Door het nieuwe verlies ziet FC Assen de kansen op lijfsbehoud verder slinken. De drager van de rode lantaarn heeft vier punten achterstand op de twaalfde plek, die nu in handen is van LAC Frisia. Bovendien speelde FC Assen een wedstrijd meer. In totaal komt de ploeg van trainer Harold Wekema deze competitie nog drie keer in actie.
Nieuw Buinen zakt een plek en staat nu dertiende. De formatie van trainer Herman Scherpen ging met 3-2 onderuit bij WVV. Nieuw Buinen staat in punten gelijk met LAC Frisia en heeft nog vier duels om directe degradatie af te wenden.

Emmen

In de subtop van 1F won Emmen in een thuiswedstrijd van Noordster: 5-1. Het elftal van coach Hendrik Oosting staat op de vierde plaats in het klassement.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.