FC Klazienaveen niet, Raptim wel naar halve finale Onze Club Junior Cup

VOETBAL - Raptim heeft zich ten koste van FC Klazienaveen geplaatst voor de halve finale van de Onze Club Junior Cup. De formatie uit Coevorden won met 2-1 en is daardoor de winnaar geworden van poule C.
Na CEC is Raptim, dat wordt gecoacht door Jeroen Veldmate en Stef Gronsveld, de tweede halve finalist. Rolder Boys en LEO spelen in poule A nog om de golden goal en volgende week valt de beslissing in poule D (FC Klazienaveen of Raptim wordt in die poule winnaar).

FC Klazienaveen moest winnen

Raptim en FC Klazienaveen wonnen hun eerste pouleduel van sv Twedo, alleen deed Raptim dat met dikkere cijfers en dus was het verhaal duidelijk voor FC Klazienaveen. De nieuwste club van Drenthe moest winnen. Maar het begin was overduidelijk voor de blauw-witten, gecoacht door Gersom Klok en Willem Huizing. Binnen 30 seconden werd het namelijk 1-0 door een treffer van Hugo Hemmes.

Gelijkmaker

Raptim leek dus op rozen te zitten, maar Stijn Brands bracht beide ploegen weer op gelijke hoogte. Brian Beldman kreeg direct na de gelijkmaker een ideale kans op de nieuwe voorsprong voor Raptim, maar zijn schot belandde op de paal.

Matchwinner

Luuk Hidding werd uiteindelijk de matchwinner. De Ausputzer van Raptim schoot van grote afstand raak. Diezelfde Hidding verijdelde daarna, als een veredelde keeper, een aantal grote kansen voor Klazienaveen op de 2-2.

Eindstand Poule C

1. Raptim 2-3 (8-1)
2. FC Klazienaveen 2-3 (4-3)
3. Twedo 2-0 (1-9)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl