Gelijkspel voor strijdend Klazienaveen tegen koploper

VOETBAL - In de topper van de 2e klasse J heeft Klazienaveen een zwaar bevochten gelijkspel uit het vuur gesleept tegen koploper Pelikaan S. De Klazienaveners keerden een 2-0 achterstand om naar 2-2, maar vergaten vervolgens om het af te maken.
Bekijk hier:

Zwak begin

Klazienaveen begon niet oplettend aan de wedstrijd en daardoor kwam Pelikaan S al snel op een 2-0 voorsprong te staan, door treffers van Kurt Elshot en Edu de Jonge Rosa. De thuisploeg begon fanatiek aan de wedstrijd terwijl Klazienaveen nonchalant de strijd aan ging. “Dat is een beetje Klazienaveen eigen”, gaf verdediger Rob Groote na afloop openlijk toe.

Streng ingrijpen

In de rust werd de ploeg streng toegesproken door hoofdtrainer Casper Goedkoop en dat zorgde voor een ommekeer in de wedstrijd. “We wisten dat Pelikaan S in de slotfase nog wel eens nonchalant kon gaan worden en dat gebeurde nu weer”, vertelde Groote na afloop. Klazienaveen creëerde weinig kansen, maar benutte alles dat werd aangereikt en kwam door doelpunten van Nick van der Sleen en Melroy Hemme terug in de wedstrijd.
In de slotfase had Klazienaveen de overhand in de wedstrijd, maar de ploeg liet het na om de belangrijke 2-3 te maken. “Hij valt helaas niet en dat is jammer. We hadden moeten winnen vandaag, maar we blijven hopen op dat kampioenschap”, gaf de verdediger na afloop aan.

Stand

Klazienaveen staat nu op een derde plaats in de ranglijst. Na 22 gespeelde wedstrijden heeft de ploeg vijf punten achterstand op Pelikaan S dat nog altijd de ranglijst aanvoert. Pelikaan S heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Tussen de twee ploegen in staat nog Bedum met 43 punten uit 23 wedstrijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl