DOS’46 herpakt zich voor winst op Dalto

DOS'46 pakt zege op Dalto (Rechten: Archief RTV Drenthe)
DOS'46 pakt zege op Dalto (Rechten: Archief RTV Drenthe)
KORFBAL - De korfballers van DOS’46 hebben in de tweede veldwedstrijd na het zaalseizoen een overwinning gepakt tegen Dalto uit Driebergen. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong en hield die de hele wedstrijd vast. Uiteindelijk won de ploeg uit Nijeveen met 27-23.
Dalto moest winnen om onderaan de lijst uitzicht te houden op de ploegen voor hen, maar ook DOS’46 was er alles aan gelegen om te winnen met het oog op de kruisfinales. De ploeg uit Nijeveen moest daarnaast afwerken met de teleurstelling van een week eerder toen er verloren werd van DSC uit Eindhoven.
De ploeg van Gerald Aukes begon goed en pakte een voorsprong van drie punten. In de rust was de stand zelfs 14-10 en dus had DOS’46 de touwtje in handen. In de tweede helft bleef Dalto in het spoor van de thuisploeg, maar het verschil bleef gehandhaafd en uiteindelijk trok DOS’46 met 27-23 aan het langste eind.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl