Titan klaar voor topper tegen WKE'16

VOETBAL - Titan deed donderdagavond wat het moest doen. De ploeg uit Nieuw Weerdinge won met 6-1 bij DVC'59. Zondag wacht de topper tegen WKE'16.
Vanaf het begin liet de ploeg van trainer Geert Aalderink zien dat het maar voor één ding naar Nieuw Dordrecht was afgereisd, drie punten. Marko Mihalji scoorde na 17 minuten de openingstreffer.

Beslissing

DVC'59 kreeg twee goede kansen, maar keek halverwege tegen een 0-3 achterstand aan. Harm Jan Moesker en Thijs Over beslisten voor rust de wedstrijd.
Na rust was er van een wedstrijd geen sprake meer en was het wachten waarop de teller voor Titan zou stoppen. Het werd uiteindelijk 1-6. Marcel Jansen scoorde de eretreffer voor DVC'59.

Topper live op rtvdrenthe.nl

Met nog vijf wedstrijden te spelen heeft Titan één punt minder dan WKE'16. Zondag spelen beide ploegen tegen elkaar in Nieuw Weerdinge. De wedstrijd begint om 14:00 uur en is live te zien op rtvdrenthe.nl.