WKE'16 verdiende winnaar in topper tegen Titan

VOETBAL - De spanning bij WKE'16 liep de laatste weken hoog op, maar in de topper tegen Titan was de ploeg op tijd bij de les. In een heerlijke wedstrijd wonnen de Emmenaren met 2-5 en bedraagt de voorsprong op Titan nu vier punten.
Bekijk hier:
Titan begon gespannen aan de wedstrijd en kwam na tien minuten op een 0-1 achterstand. Ferdy Poelman stond aan het einde van een prachtig uitgevoerde counter.

Puntertje

Nog geen kwartier later verdubbelde Jochem Scholten de score. Na een geweldige actie punterde Scholten de bal langs doelman Remon Poede. Titan scoorde amper twee minuten later de aansluitingstreffer. Harmjan Moesker reageerde attent op een afvallende bal (1-2).
Scholten herstelde de marge van twee treffers even later, door een vrije trap binnen te schieten. De bal ging door de Titan-muur, waardoor Poede kansloos was.
Titan was niet aangeslagen en aanvoerder Kevin Faber miste twee grote kansen. In blessuretijd bepaalde Rick Hendriks de ruststand op 2-3.

Bovenliggende partij

In de tweede helft was WKE'16 de bovenliggende partij, maar Hendrik Gustin verzuimde de wedstrijd te beslissen. De aanvaller miste drie opgelegde kansen. Gustin gaf, een kwartier voor tijd, wel de assist op aanvoerder Henk Bakker, die de 2-4 rustig achter Poede schoot. In blessuretijd scoorde Poelman, uit een terecht geven strafschop, zijn tweede van de middag en bepaalde de eindstand op 2-5.
WKE'16 heeft, met nog vier wedstrijden te spelen, vier punten voorsprong. Bakker vindt dat zijn ploeg de voorsprong nu niet meer uit handen mag geven.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl