Verongelukte meisjes bij Coevorden werden slechts 8 jaar oud

210224_bloemen
Bloemen bij de plek waar de twee meisjes gisteren verongelukten © Dylan de Lange/RTV Drenthe
De twee meisjes die gisteren na een aanrijding in het gehucht Weijerswold bij Coevorden verongelukten, waren allebei acht jaar oud en afkomstig uit Coevorden en de gemeente Emmen. Dat laat de politie vandaag weten.
"Mogelijk wilden drie kinderen te voet de autoweg oversteken. Twee meisjes zijn daarbij aangereden en om het leven gekomen", zegt de politie over het tragische incident. De bestuurster van de auto, een 86-jarige vrouw uit de gemeente Coevorden, is na het ongeluk meegenomen naar het bureau en door de politie gehoord.

Nog een auto

Achter de auto van de 86-jarige vrouw reed nog een auto, die mogelijk ook betrokken is geweest bij de aanrijding. Die automobilist, een 19-jarige bestuurster uit de gemeente Emmen, heeft inmiddels een verklaring afgelegd. De politie heeft de oorzaak van het dodelijke ongeluk nog altijd in onderzoek en heeft daarbij verschillende getuigen gehoord.
Verongelukte meisjes bij Coevorden werden slechts 8 jaar oud

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl