Ondernemers Klazienaveen gewaarschuwd en sluiten de deuren

Ondernemer in Klazienaveen is open
Ondernemer in Klazienaveen is open © Persbureau Meter
Winkeliers uit Klazienaveen hebben de winkels weer gesloten. Vanochtend vanaf 09.00 uur deden ze tegen alle regels in de winkels open. Inmiddels hebben ze een waarschuwing ontvangen vanuit de gemeente. Reden voor de winkeliers de deuren weer te sluiten.
Naast apotheken en supermarkten, die normaal al open mogen, zijn er ook kleding- en sportwinkels open gegaan. Volgens ondernemers staat het water aan hun lippen en konden ze niet anders opengaan.

Drukte niet verwacht

Harry van der Velde, voorzitter van de winkeliersvereniging had niet verwacht dat het zo druk zou worden. "Dat betekent wel dat de problematiek die aan de orde wordt gebracht ook landelijk speelt". Volgens hem zijn er zo veel regels rondom corona dat het water de ondernemers aan de lippen staat. Van der Velde is de hele ochtend druk geweest met media. Hij heeft ondanks dat zijn winkel open is nog geen klant gesproken.
Kijk hier de livestream op Facebook terug:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl