Voor MSC mag het seizoen wel klaar zijn

MSC speelde zonder belang en verloor met 1-3 van SDO (Rechten: MSC)
VOETBAL - MSC uit Meppel heeft de thuiswedstrijd om de achtste plaats in de zondag Hoofdklasse A tegen SDO met 1-3 verloren.
Bekijk hier:
Waar MSC niet meer moest strijden voor een titel of lijfsbehoud, is SDO nog in de race voor een periodetitel. En dus was de ploeg uit Bussum er alles gelegen om in Meppel een zege te halen. Beide ploegen stonden voorafgaand aan de wedstrijd op een gedeelde achtste positie met 40 punten uit 27 wedstrijden.
Na vijftien minuten kwam SDO voor het eerst op voorsprong, maar vlak voor rust bracht Camiel Fidom de stand gelijk. Na rust kreeg SDO een strafschop toegekend en die werd vakkundig benut. vijf minuten later viel ook de 1-3 en daarmee was de eindstand bepaald.
MSC blijft ondanks het verlies op de negende plaats in de ranglijst van de hoofdklasse A staan.