GOMOS kan titel pakken na winst bij concurrent Stadspark

VOETBAL - GOMOS heeft de titel voor het grijpen in de 2e klasse K. De koploper uit Norg trok in de cruciale uitwedstrijd tegen nummer twee Stadspark aan het langste eind: 1-3.
Door die overwinning neemt GOMOS, met nog twee duels te gaan, vier punten afstand van de Groningers. De ploeg van trainer Wim Bakering kan de titel volgende week veroveren bij een zege op eigen veld tegen het laaggeklasseerde MKV '29. Daarna wacht de seizoensafsluiter tegen provinciegenoot Peize.

Uitstekende zaken

GOMOS deed in de eerste helft tegen Stadspark uitstekende zaken. In de negentiende minuut opende Joris Adams de score, waarna Ivo Drenth slechts twee minuten later al voor de 0-2 zorde. Stadspark kreeg voor de pauze nog wel enkele kansjes op de aansluitingstreffer, maar GOMOS-keeper Melvin Koning hield zijn doel schoon.
Na de hervatting gooide de lijstaanvoerder het duel op slot door een derde keer te scoren. Jannes Siegers rondde een solo succesvol af. Invaller Luciano Felida hielp Stadspark in de 81ste minuut nog wel aan de 1-3, maar de winst van GOMOS bleef intact.

Weer promotie

De geel-zwart brigade ligt nu op pole-position om wederom te promoveren. Dat kreeg GOMOS een jaar geleden al voor elkaar in de 3e klasse B.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.