KNVB biedt excuses aan na fout videoref en scheidsrechter Lindhout

Sparta-directeur Laros belde met de KNVB en kreeg excuses
Sparta-directeur Laros belde met de KNVB en kreeg excuses
VOETBAL - Sparta-directeur Manfred Laros heeft naar eigen zeggen excuses ontvangen van de KNVB naar aanleiding van de niet gegeven strafschop in het eerste finaleduel van de play-offs tegen FC Emmen.
De directeur van de Rotterdamse club zei dat tegen
. Laros zocht na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Sparta, die eindigde in 0-0, boos contact met manager competitiezaken Jan Bluyssen en Gijs de Jong, operationeel directeur betaald voetbal.
"Je kunt de wedstrijd natuurlijk niet terugdraaien, maar ik vind dat je duidelijk een signaal moet geven." Laros begon zijn betoog bij de regionale omroep overigens heel stellig door te zeggen dat 'we dit niet langer gaan accepteren', maar toen hem gevraagd welke stappen Sparta nu zou gaan ondernemen bond de directeur van de eredivisieclub alweer in. "Ten aanzien van deze wedstrijd is de kous af."
Laros verwacht overigens dat Sparta het karwei op Het Kasteel gaat afmaken. "Wij zijn in eigen huis ijzersterk en met de steun van het publiek moeten wij de zege kunnen behalen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl