Sparta-trainer Dick Advocaat: 60 procent kans dat we winnen

Dick Advocaat: 60 procent kans dat Sparta het redt (Rechten: ANP / Olaf Kraak)
Dick Advocaat: 60 procent kans dat Sparta het redt (Rechten: ANP / Olaf Kraak)
VOETBAL - Dick Advocaat, de trainer van Sparta, had na afloop geen goed woord over voor het besluit van scheidsrechter Lindhout en de videoscheidsrechter in Hilversum. Volgens de Kleine Generaal had zijn ploeg een strafschop moeten krijgen na een overtreding van FC Emmen-speler Alexander Bannink op Sparta-aanvaller Spierings in de tweede helft.
"Het is onbegrijpelijk", aldus Advocaat tegenover
. "Zelfs ik zag het vanaf de bank. Zo'n videoref kan je nu wel gelijk weer afschaffen. Maar laat ik er verder maar niets over zeggen, we spelen nog een wedstrijd."
Advocaat was redelijk content met de 0-0 in Emmen. "We hebben het beter gedaan dan afgelopen zondag in de halve finale tegen FC Dordrecht, maar toch is het nog zeker niet beslist. FC Emmen heeft een prima ploeg met een opportunistische speelstijl. Toch denk ik dat wij met de steun van ons fantastische publiek die wedstrijd moeten kunnen pakken. Ik denk dat wij 60 procent kans hebben op de zege en FC Emmen 40 procent."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl