Opnieuw vluchten van en naar Kopenhagen geannuleerd wegens personeelsproblemen

EELDE - Vliegmaatschappij Nordica heeft vanochtend twee vluchten van en naar Kopenhagen moeten annuleren, wegens personeelstekort.
De reizigers zijn omgeboekt. Het gaat overigens alleen om de ochtendvluchten. De avondvlucht naar Kopenhagen gaat vanavond wel door. Het is niet de eerste keer dat vluchten van Nordica worden geannuleerd vanwege personeelsproblemen. Eerder deze maand was de bemanning ziek en kon het toestel niet vertrekken. Ook ingevlogen personeel werd ziek. De luchtvaartmaatschappij heeft meerdere vacatures openstaan voor personeel in Eelde.

Vlucht van München had technische problemen
Gisteren werd al een vlucht van München naar Eelde geannuleerd, maar dat had volgens Nordica te maken met technische problemen. "We vliegen alleen als het vliegtuig 100 procent veilig is", laat een Nordica-woordvoerder weten.

"Technische problemen zijn helaas onderdeel van de luchtvaart, maar we doen er alles aan om onze klanten veilige en goede service te bieden. Het annuleren van vluchten is echt onze allerlaatste optie." Vanavond vliegt er wel een vliegtuig naar München.