FC Emmen verwacht morgen run op seizoenkaarten

VOETBAL - De seizoenkaartverkoop van kersverse eredivisionist FC Emmen begint morgen om 12.00 uur. De duurste seizoenkaart is voor een volwassene die op de Oosttribune wil zitten. Hij of zij betaalt 240 euro.
De stoelen van de huidige seizoenkaarthouders houdt FC Emmen vast tot dinsdag 26 juni. "Om de supporters te belonen voor hun steun krijg je als trouwe seizoenkaarthouder maar liefst 20 procent korting op je nieuwe seizoenkaart. Zij hebben hier ook altijd gezeten toen het minder ging. Zij kunnen hun eigen stoeltje dus terugkopen met korting", aldus FC Emmen-directeur Wim Beekman.

Prijzen
Supporters met een seizoenkaart hebben toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden op De Oude Meerdijk. Volwassenen betalen dus 240 euro voor een stoeltje op de Oosttribune. Dat is 100 euro meer dan de duurste seizoenkaart afgelopen seizoen in de Jupiler League. Goedkoper dan FC Groningen 
Ter vergelijking: de duurste seizoenkaart bij FC Groningen bedraagt komend seizoen 327 euro. Jongeren tot en met 20 jaar betalen 190 euro voor een plek op de Oosttribune. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 140 euro op 'Oost'.

Op de Zuid- (Jan van Beveren-tribune) en op Noordtribune betalen volwassenen 200 euro. Jongeren tot en met 20 jaar betalen eveneens 50 euro minder. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 100 euro. Het rolstoelvak is inmiddels uitverkocht. "Voor iedereen die vorig seizoen een seizoenkaart had wordt die plek eveneens vastgehouden tot dinsdag 26 juni 2018, verlengen kan dus tot die datum", aldus Beekman. 

Topdrukte
"We verwachten morgen topdrukte en daarom raden we iedereen ook aan om online de seizoenkaart aan te schaffen. Online is de snelste en gemakkelijkste manier om een seizoenkaart te kopen", laat de club weten. 

Eredivisiewaardig stadion
Beekman is deze week in gesprek met de provincie en gemeente Emmen om het stadion eredivisiewaardig te krijgen. "Kijk, wij hebben een prima stadion, maar het moet gemoderniseerd worden. Wij hebben wat achterstallig onderhoud. Er moeten wat lampen bij, de stroomvoorziening moet aangepast worden en het uitvak moet aangepast worden. Ik ga daarover in gesprek met de gemeente en provincie om dat ook up-to-date te krijgen."

Lees meer over de promotie naar de eredivisie:
- FC Emmen wil op zondag thuis spelen in eredivisie
Sportmarketeer: FC Emmen moet verstandig met extra miljoenen omgaan
Video: de mooiste 24 uur uit de geschiedenis van FC Emmen
Stelling: Heel Drenthe profiteert van de promotie van FC Emmen
- Verslaggevers RTV Drenthe Sport genomineerd voor Theo Koomen Award 
Meer over dit onderwerp:
Voetbal FC Emmen sport
Deel dit artikel: