Stelling: Ik koop mijn vlees bij de slager

Koop jij je vlees bij de slager, of in de supermarkt? (Rechten: ANP / Jerry Lampen)
Koop jij je vlees bij de slager, of in de supermarkt? (Rechten: ANP / Jerry Lampen)
ASSEN - Het is vandaag de Dag van de Slager. Slagers kunnen dan laten zien wat er allemaal komt kijken bij hun vak. Of misschien wel hun ambacht, zoals veel slagers zelf zeggen.
Volgens de organisatie achter de slagerdag is er dringend behoefte aan jonge slagers. Zo zijn de laatste jaren allerlei slagerijen gesloten, omdat er te weinig mensen zijn die de zaak willen overnemen. Ook hebben ze al jarenlang concurrentie van supermarkten.

Stelling

Waar haal jij je vlees het liefst? Ga jij er speciaal voor naar de slager, of vind je het juist makkelijk om het in de supermarkt te kopen omdat je toch al boodschappen moet doen?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur 0592-331188 of laat je reactie achter op Facebook.com/RTVDrenthe.

Vorige stelling

Gisteren vroegen we u of gymnastiek net zo belangrijk is als taal en rekenen. Ruim 80 procent was het daarmee eens, bijna 20 procent niet. In totaal brachten 1.384 mensen hun stem uit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl