Dit weekend in de Drentse natuur: 2 en 3 juni

Dit weekend zijn er wandelexcursies op het Dwingelderveld en de Hondsrug (Rechten: RTV Drenthe/Kim Stellingwerf)
Dit weekend zijn er wandelexcursies op het Dwingelderveld en de Hondsrug (Rechten: RTV Drenthe/Kim Stellingwerf)
Hopelijk zit het weer het weekend een beetje mee, want er is weer van alles te doen in de Drentse natuur. Deze week zetten we drie mooie wandelingen op een rij.
Wil je weten wat er nog meer te doen is? Kijk dan in de

Reeënwandeling

Tijdens de schemering komen reeën en andere dieren tevoorschijn, op zoek naar voedsel. Een gids van Natuurmonumenten neemt je zaterdagavond mee op zoek naar de ree. De excursie begint om 20.30 bij het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Hier vind je meer informatie.

Dwingelderveld

Zin in een actieve zondagmiddag? Wandel dan samen met de gids van Natuurmonumenten over het Dwingelderveld. Onderweg leer je meer over de planten en dieren in dit gebied. De wandeling start om 14.00 uur bij het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Lees hier meer.

De Hondsrug

Zondagmiddag kun je ook naar de Hondsrug. De gids van Staatsbosbeheer vertelt je al wandelend alles over dit natuurgebied. De wandeling begint om 12.00 uur vanaf het buitencentrum Boomkroonpad. Hier vind je meer informatie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl