Vaccinatielocatie Hoogeveen opent 12 april voor het eerst

Vaccinatielocatie Hoogeveen
Zo ziet de nieuwe vaccinatielocatie in Hoogeveen eruit © RTV Drenthe/Ronald Oostingh
Wie zich wil laten vaccineren tegen het coronavirus, kan met ingang van maandag 12 april ook terecht in Hoogeveen. Aan De Vos van Steenwijklaan 73, een voormalig kantorenpand, is ruimte voor in totaal acht vaccinatiestraten. Hoogeveen is hiermee na Emmen en Assen de derde plaats in onze provincie waar je een prik kunt halen.
GGD Drenthe en de gemeente Hoogeveen kwamen uit bij de locatie aan De Vos van Steenwijklaan vanwege de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor bezoekers van de locatie.
In Hoogeveen vaccineren ze vanaf 12 april
"Het openen van een nieuwe vaccinatielocatie is afhankelijk van de hoeveelheid vaccins die we krijgen aangeleverd. Ons uitgangspunt is dat wanneer het kan, we zo dicht mogelijk in de buurt van inwoners willen vaccineren", licht COVID-manager Marjon Feenstra van GGD Drenthe de keuze voor Hoogeveen toe. Er wordt ook alvast verder gekeken, zegt ze. "We richten daarom ook in Meppel alvast een vaccinatielocatie in. We zijn voorbereid."

Coronateststraat

Dat Hoogeveen een vaccinatielocatie krijgt aan De Vos van Steenwijklaan heeft overigens geen gevolgen voor de coronateststraat aan de Parmentierstraat 2. Die blijft gewoon op dezelfde plek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl