Jasper Wever grijpt naast titel Voice of Holland

Jasper Wever
Jasper Wever tijdens The Knockouts van The Voice of Holland © Screenshot The Voice of Holland
Het is Jasper Wever uit Nieuw-Buinen niet gelukt om de finale van The Voice of Holland te winnen. Nadat de vier finalisten elk twee nummers hadden gezongen, mocht het publiek kiezen wie er naar de grote finale gingen. Voor Jasper en Nienke viel daar het doek.
De avond begon nog mooi voor de Veenkoloniaal. Samen met de andere finalisten zong hij een medley met Marco Borsato. Daarna zong Jasper solo het nummer Have you ever really loved a woman van Bryan Adams en samen met Jan Smit zong hij More than words van Extreme.
Jasper's coach Jan Smit viel op dat zijn nummers niet altijd even zuiver waren. "Maar een optreden zonder foutjes waren we ook niet van je gewend.

Winnaar The Voice of Holland

Zonder Jasper en Nienke moesten Sem en Dani het tegen elkaar opnemen in de grand finale, waarna het publiek de beslissende stem had. Uiteindelijk ging Dani er met de zege en een platencontract vandoor.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl