Arvick uit Hoogeveen winnaar van Drentse Startup 2018

Arvick-directeur Henk van den Berg ontvangt de prijs uit handen van gedeputeerde Henk Brink (Rechten: Henk Brink)
Arvick-directeur Henk van den Berg ontvangt de prijs uit handen van gedeputeerde Henk Brink (Rechten: Henk Brink)
EMMEN/HOOGEVEEN - Arvick is de winnaar van de Drentse Startup 2018. Het bedrijf uit Hoogeveen is sinds 2014 gespecialiseerd in het gecontroleerd aandraaien van bouten en moeren.
Arvick wint een bedrag van 2.500 euro. De prijsuitreiking was in het Atlas Theater in Emmen.
Het Hoogeveense bedrijf heeft een methode bedacht om met behulp van ultrasoon-metingen te testen of bouten en moeren in bijvoorbeeld windmolens goed vast zitten.

Beste startup

De ‘Drentse Startup’ is een initiatief van de Young Business Award Foundation. Ieder jaar kiest een jury de meest veelbelovende beginnende onderneming in de provincie Drenthe.
Elke finalist had zestig seconden de tijd om de jury en het publiek met een zogeheten elevator pitch te overtuigen van zijn of haar startup. Na de pitch kreeg elke startup acht minuten de tijd om zoveel mogelijk kritische vragen van de jury en publiek te beantwoorden.

Young Business Awards

Later op de avond wordt in het Atlas Theater ook de grote prijs uitgereikt. Dan wordt bekend wie de Young Business Award heeft gewonnen. Finalisten zijn Hotelchamp uit Amsterdam, Somnox uit Delft We4Sea eveneens uit Delft en InvoiceFinance uit 's-Hertogenbosch.
Eerder kwam het bedrijf Arvick al aan bod in het programma Ondernemend. Vanaf 16:15 komt directeur Henk van den Berg aan het woord.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl