Bennie Streuer gewond bij crash op Duits circuit

Bennie Streuer
Bennie Streuer raakte vanochtend gewond in Duitsland © RTV Drenthe
MOTORSPORT - Zijspancoureur Bennie Streuer uit Grolloo is vanochtend op het circuit van het Duitse Oschersleben gewond geraakt bij een zware crash. Bakkeniste Emmanuelle Clément bleef ongedeerd.
Tijdens een testdag van Team Bonovo Action ging het meteen in de eerste sessie mis, meldt Racesport.nl. Volgens de motorsportsite was een technisch probleem de oorzaak van het ongeluk. Waarschijnlijk zorgde een afgebroken wielophanging ervoor dat het Nederlands-Franse duo op een muur botste.
Streuer was na de crash aanspreekbaar. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem is, is niet bekend. Clément kwam met de schrik vrij, hoewel ze bij de botsing wel meters door de lucht vloog.
Het is voor Streuer niet zijn eerste zware crash met de zijspan. In 2019 raakte hij gewond in Portugal, toen hij door een ander duo van de baan werd gereden. Ex-geliefde en voormalig zijspankoppel Ilse de Haas uit Assen was onlangs ook betrokken bij een zware crash op het circuit van Le Mans.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl