Selectie FC Emmen telt 17 contractspelers: vizier nu op spits

De selectie van FC Emmen telt nu 17 contractspelers
De selectie van FC Emmen telt nu 17 contractspelers
VOETBAL - Met het aantrekken van Luciano Slagveer en Caner Cavlan telt de selectie van FC Emmen 17 contractspelers. Daarmee is de kersverse eredivisionist nog niet klaar op de transfermarkt. De Drentse club zoekt in ieder geval nog een spits en een centrale verdediger. Daarnaast onderhandelt de Drentse club met de captain van de afgelopen seizoenen, keeper Dennis Telgenkamp.
De prioriteit ligt, na de komst van Wouter Marinus, Jason Bourdouxhe, Luciano Slagveer en Caner Cavlan, op het halen van een spits. FC Emmen hengelde tevergeefs naar PSV-talent Sam Lammers, maar laat weten meerdere opties te hebben.

Een spits als kapstok

Volgens nieuweling Slagveer moet de clubleiding van Emmen zich richten op een sterke, balvaste spits. "Snelheid en diepgang hebben we voldoende in huis. Het zou mooi zijn als er een spits komt die de bal vasthoudt en anderen beter laat voetballen." Anco Jansen is het daarmee eens. De meest ervaren man in de selectie van Emmen hoopt op een spits die kan fungeren als kapstok.

Centrale verdediger

De clubleiding van Emmen, die op dit moment dus nog onderhandelt met captain Telgenkamp, laat weten dat naast een spits ook een verdediger welkom is. Deze moet dan bij voorkeur een centrale vedediger zijn, die de concurrentie aangaat met Nick Bakker, Tim Siekman en Keziah Veendorp.
Hieronder de 17 spelers die FC Emmen op dit moment onder contract heeft:
1. Kjell Scherpen
2. Peter van der Vlag
3. Gersom Klok
4. Caner Cavlan
5. Keziah Veendorp
6. Nick Bakker
7. Tim Siekman
8. Stef Gronsveld
9. Glenn Bijl
10. Hilal Ben Moussa
11. Michael Chacon
12. Wouter Marinus
13. Alexander Bannink
14. Anco Jansen
15. Luciano Slagveer
16. Jason Bourdouxhe
17. Cas Peters

Engbers, Deiman en Bijlsma

Verder sluiten Kjelt Engbers en Rob Deiman aan vanuit FC Emmen Onder 19. Ook Emil Bijlsma blijft bij FC Emmen, maar niet als full-prof.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.