TT-week van start met opening kermis en vuurwerkshow

ASSEN - De TT-week is officieel afgetrapt vandaag. Wethouder Roald Leemrijse knipte symbolisch het lintje door om zo de TT-kermis te openen.
Hij deed dit in het gezelschap van enkele schaars geklede dames en uitbundig uitgedoste heren, die met muziek en dans de dag opluisterden alsof het Braziliaans carnaval was.
's Avonds was er nog een vuurwerkshow aan de Havenkade. Vorig jaar kon die niet doorgaan omdat er te weinig plek was aan de kade. Honderden mensen kwamen kijken. De kermis wordt ook afgesloten met een vuurwerkshow.
De kermis op het Veemarktterrein in Assen is te bezoeken tot en met 1 juli. Overigens heeft de gemeente enkele veiligheidsmaatregelen genomen in de vorm van zogeheten roadblocks, betonnen blokken die het verkeer de weg versperren. Vorig jaar werden deze obstakels ook ingezet om de veiligheid van het publiek te waarborgen.
is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.