TT-fans opgelet: Ben Tingen en Sarèl de Jong geven (kick)bokstraining aan GP-coureurs in binnenstad

MOTORSPORT - Het is donderdag dé ideale mogelijkheid om een aantal vaste Grand Prix-coureurs een handtekening te vragen en te zien of ze ook aanleg hebben voor een andere sport dan motorracen: de clinic 'Kick and Rush'.
Zo heet het traditionele 'Media Event', dat donderdag om 12.00 uur begint op het podium tegenover Hotel De Jonge aan de Brinkstraat in Assen. Nederlands kampioen boksen, Ben Tingen uit Hoogersmilde, en wereldkampioene kickboksen, Sarèl de Jong uit Meedhuizen, verzorgen de clinic.

Redding, Syahrin, Quartararo, Bendsneyder, Bastianini en Bezzecchi

De coureurs die de bokshandschoenen aantrekken zijn MotoGP-coureurs Scott Redding (Gresini Racing, twee jaar geleden nog derde tijdens de TT) en Hafizh Syahrin (Monster Yamaha Tech 3, die bijna bij alle wedstrijden tot nu toe dit seizoen WK-punten scoorde), Moto2-coureurs Fabio Quartararo (de winnaar van de laatste race in Barcelona), Bo Bendsneyder (de enige vaste GP-rijder dit seizoen) en Moto3-coureurs Enea Bastianini (winnaar in Barcelona) en Marco Bezzecchi, de leider in de WK stand.
is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.