Volg de TT live via RTV Drenthe!

De TT volgt u live via RTV Drenthe! (Rechten: archief RTV Drenthe)
De TT volgt u live via RTV Drenthe! (Rechten: archief RTV Drenthe)
Uiteraard hoeft u via RTV Drenthe helemaal niets te missen van de 88ste editie van de TT. In de week voorafgaand aan de races houden we u op onze diverse kanalen op de hoogte van het laatste TT-nieuws.
Online, via onze speciale website
, vindt u al het nieuws over het grootste eendaagse sportevenement van het land.

TT Journaals op televisie

Op TV Drenthe kunt u vanaf woensdag kijken naar het inmiddels traditionele TT Journaal. Karin Mulder presenteert de shows, tot en met zondag, live vanaf het circuit. De uitzendingen beginnen om 18.15 uur. Van woensdag tot en met vrijdag duren de uitzendingen een half uur. Op zaterdag en zondag drie kwartier.
In het TT Journaal is er ruim aandacht voor het sportieve gedeelte (de trainingen en de races), maar komen ook de randactiviteiten ruimschoots aan bod. Elke avond schuift er een gast aan en geven we kaarten weg aan de winnaars van de prijsvraag.

TT van Toen

De TT heeft niet alleen een roemruchte geschiedenis, ook RTV Drenthe heeft in de loop der jaren een prachtig archief opgebouwd rondom het motorsportevenement. In TT van Toen duiken we elke avond op TV Drenthe omstreeks 17.15 uur ons archief in.

Radio Drenthe

Op Radio Drenthe hoort u eveneens alles over de TT. Radioprogramma's De Brink en Anouk in de Middag besteden vanaf woensdag volop aandacht aan het motorspektakel. Er zijn verhalen te horen vanaf het circuit, er komt historie voorbij, leuke weetjes en ook een TT-spel.
TT Radio Drenthe is er zaterdag en zondag. Zaterdag begint de uitzending om 12.00 uur en staan de kwalificatietrainingen centraal. Judith Regendorp verzorgt de presentatie en vanaf het circuit doen Niels Dijkhuizen en analyticus Jaap Hoogeveen live verslag. Natuurlijk blijft u in deze uitzending ook op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit de pits en hoort u reacties van de twee Nederlandse coureurs, Bo Bendsneyder en Ryan van de Lagemaat.

Zondag vanaf 07.00 uur

Op zondag 1 juli, de racedag, pakt RTV Drenthe groots uit. Radio Drenthe start dan al vroeg. Vanaf 07.00 uur zijn we live in de lucht. We zijn in de vroege ochtend een gids richting het TT Circuit. Frits Emmelkamp rijdt door de provincie, op zoek naar TT-gangers, terwijl Erwin Kikkers de campinggasten wakker maakt.
Vanaf 08.40 uur schakelen we langzaam maar zeker meer over naar het circuit waar de warming-uprondjes worden verreden. Niels Dijkhuizen en Jaap Hoogeveen praten u bij over de laatste ontwikkelingen en pitreporter Stijn Steenhuis gaat op zoek naar het allerlaatste nieuws.

TTDrenthe.nl

Op onze speciale TT-website is natuurlijk ook volop aandacht voor de races, het TT Festival en alles eromheen. U vindt hier het laatste nieuws, leuke video's en bijzondere verhalen uit het verleden. Ook houden we u op de hoogte via een liveblog. De races zijn zondag op televisie live te bekijken via de NOS en Eurosport.
is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl