Voormalig winkelpand Oude Drukkerij in Emmen vanaf juni bewoond

Appartementen Emmen
Er komen 22 appartementen in het gele gebouw © Vastgoeddienstverlener Actief
De 22 appartementen die op dit moment gebouwd worden onderin de Oude Drukkerij aan de Wilhelminastraat in Emmen kunnen in juni verhuurd worden. Dat verwacht vastgoeddienstverlener Actief, die maandag een open dag houdt om potentiële huurders te lokken.
"Het zijn appartementen met een woon- en eetruimte op de begane grond. Er zit dan ook een vide in, waar bijvoorbeeld geslapen kan worden", zegt Tricia van der Weide.
Met de komst van de 22 woningen komt een eind aan de jarenlange leegstand van het winkelpand. Er zou eerst een Jumbo-supermarkt in het gele gebouw komen, maar omdat Jumbo in 2009 Super de Boer overnam kwam dat er niet van. Pal tegenover De Oude Drukkerij zat namelijk al een Super de Boer, die dus tot een Jumbo werd omgebouwd.
Het pand is een aantal jaren geleden verkocht en er worden nu appartementen van gemaakt. Die krijgen een oppervlakte tussen de 56 en 119 vierkante meter. Geïnteresseerden kunnen maandagmiddag langskomen om een proefmodel-appartement te bekijken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl