Bendsneyder verbetert zich licht in tweede Moto2-sessie

Bo Bendsneyder (Rechten: ANP/Vincent Jannink)
Bo Bendsneyder (Rechten: ANP/Vincent Jannink)
MOTORSPORT - Bo Bendsneyder zette in de tweede vrije training in de Moto2-klasse vanmiddag de 22ste tijd neer.
Met 1.39,18 verbeterde de Rotterdammer zich met 0,4 seconde ten opzichte van
vanochtend. Hij reed zijn snelste tijd in zijn derde ronde en wist zich in de achttien ronden daarna niet meer te verbeteren.
Zijn achterstand op de snelste man, net als vanochtend klassementsleider Franceso Bagnaia, was ongeveer een seconde. Met 1.38,09 was Bagnaia 0,1 seconde sneller dan nummer twee Joan Mir, de derde tijd voor de Italiaan Luca Marini (1.38,24).

Nagashima valt

Ook in de Moto2-training weer een aantal valpartijen. De zwaarste was die van Tetsuta Nagashima, die bij het uitkomen van de Ramshoek van zijn motor stuiterde. De Japanner greep daarna naar zijn pols. Het is nog onduidelijk hoe ernstig zijn kwetsuur is.

RW Racing GP

De rijders van het raceteam van Roelof Waninge uit Dwingeloo hebben de goede vorm nog niet te pakken in Assen. De Zuid-Afrikaan Steven Odendaal reed de 26ste tijd en de Amerikaan Joe Roberts kwam niet verder dan tijd 28. Vanochtend stelden ze ook al teleur met respectievelijk de 24ste en 28ste tijd.

Morgen weer

Morgen om 10.55 uur is de derde vrije training in de Moto2, gevolgd door de kwalificatie om 15.05 uur.
is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl