Gevallen Moto2-coureur Tuuli moet onder het mes

Niki Tuuli onderuit (Rechten: Twitter/@MotoGP)
Niki Tuuli onderuit (Rechten: Twitter/@MotoGP)
MOTORSPORT - Niki Tuuli gaat morgen niet van start in de Moto2-race tijdens de TT in Assen.
De Fin ging vandaag in de kwalificatie onderuit en bleef op de baan liggen. De kwalificatie werd korte tijd stilgelegd en Tuuli werd met een ambulance naar het medisch centrum op het circuit gebracht.
Na onderzoek blijkt dat Tuuli geopereerd moet worden aan een van zijn vingers. Dat zal vanavond gebeuren in Groningen. Hij kan daarom morgen niet racen, meldt zijn team.
Ook de Japanner Tetsuta Nagashima rijdt geen TT. Hij viel in de tweede training en liep een breuk in zijn hand op. Hij is naar Barcelona gegaan om zich te laten opereren.
De derde Moto2-coureur die de TT mist is Xavi Cardelus. De coureur uit Andorra liep bij een val in de derde vrije tarining een gebroken sleutelbeen op.
is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.