Winterdijktribune TT Circuit 'een echte aanwinst'

MOTORSPORT - Het regende vandaag complimenten over de nieuwe Winterdijktribune op het TT Circuit. Anderhalve week geleden was de officiële opening en vandaag waren alle 9100 nieuwe stoeltjes bezet. Het circuit van Assen heeft daardoor nu een aaneengesloten tribune van 1,2 kilometer lang: de langste tribune van Europa.
"Je hebt hier nooit geen blubbervoeten meer" en "We hebben nu een rugsteun op de zitjes en het ziet er allemaal veel netter uit". Het zijn twee reacties van mannen die al jaren de TT bezoeken.
De tribune kostte vier-en-een-half miljoen euro. Desondanks zullen de stoeltjes maar een paar keer per jaar bezet zijn. Maar de trouwe bezoekers zeggen dat grote investeringen wel noodzakelijk zijn. "Als je mee wil blijven gaan en Assen wil motorstad blijven, dan zal het wel moeten."
TTDrenthe.nl is dé website voor alles wat met TT in Assen te maken heeft. Op de website van TT Drenthe vindt u historische verhalen, prachtige foto's en natuurlijk al het laatste nieuws.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.