Hurry-Up blijft laatste: club focust op volgende seizoen

Hurry-Up Joop Fiege
Trainer/Coach Joop Fiege moedigt Hurry-Up aan © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up blijft door een nederlaag in het Limburgse Panningen tegen Bevo laatste in de HandbalNL League: 41-29. In Zwartemeer wordt al naar volgend seizoen gekeken.
Bij rust was het verschil al zes goals: 19-13. Tegen Bevo ging Hurry-Up voor de zesde keer dit kalenderjaar onderuit. In eigen huis werden vorige maand tegen Aalsmeer (29-28) en Volendam (24-24) punten gepakt.

Contractverlenging

De formatie van Joop Fiege blijft na negen wedstrijden op vijf punten steken. Voorafgaand aan het uitduel tegen Bevo maakte Hurry-Up de contractverlenging van Dragan Vrgoc (29) bekend.
De Kroaat kwam in 2017 via Turkije in Zwartemeer terecht en draagt ook na de zomer het oranje-zwart van de BENE-Leagueclub. Eerder besloten Bernie Vermeer en doelman Boris Tot al hun aflopende contract bij Hurry-Up te verlengen.

Hemmes en Suelmann

Verder wil de clubleiding om tafel met tiener Noah van Wieringen, een jaar geleden overgekomen van de opleidingsploeg van Volendam, die tegen Bevo binnen de lijnen kwam. Sven Hemmes en captain Ronald Suelmann denken erover na te stoppen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl