Stelling: Ik hoef mij deze zomer niet te vervelen in Drenthe

FestiValDeraa is een van de evenementen in de zomer in Drenthe (Rechten: Kim Stellingwerf)
FestiValDeraa is een van de evenementen in de zomer in Drenthe (Rechten: Kim Stellingwerf)
ASSEN - Het aanbreken van de zomer gaat altijd gepaard met een toename van het aantal evenementen. Ook in onze provincie stonden en staan er verschillende festiviteiten op de agenda.
Het bekendste evenement is de TT in Assen, waar duizenden motorliefhebbers hun hart konden ophalen. Maar er was meer: zo verzamelden bluesliefhebbers zich bij het Bluesfestival in Grolloo en afgelopen weekend werd FestiValderAa gehouden in Schipborg.
Mensen die zin hebben in fysieke activiteiten kunnen zich onder meer opgeven voor bijvoorbeeld de Fiets4Daagse.

Stelling

Maar het kan zijn dat niet iedereen zich vertegenwoordigd voelt op het evenementenprogramma. Wat vind jij? Staat er genoeg op de planning deze zomer in Drenthe, of ben jij van mening dat er nog genoeg ontbreekt om je de komende maanden goed te vermaken?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat je reactie achter op Facebook.com/RTVDrenthe.

Vorige stelling

De vorige stelling ging over de Tom Dumoulin in de Tour de France: Tom Dumoulin wint de Tour de France. Ruim 68 procent denkt dat dit gaat gebeuren. In totaal stemden er 1.489 mensen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.