Fietspad langs N371 in Hoogersmilde hele zomer dicht

Fietspad Verkeersbord
Door werkzaamheden aan het fietspad langs de N371 zullen fietsers omgeleid worden. Foto ter illustratie © ANP / Hollandse Hoogte / Branco de Lang
Provincie Drenthe is vandaag begonnen met werkzaamheden aan het fietspad langs de N371 in Hoogersmilde. Die werkzaamheden duren tot en met zaterdag 20 november.
De tegels van het fietspad worden vervangen door rood asfalt. Ook wordt op een gedeelte van het fietspad een nieuw hemelwaterriool aangelegd. In dezelfde periode zullen bedrijven ook kabels en leidingen vervangen.

Omleiding

Voor fietsers en bromfietsers is er een omleidingsroute. Die wordt met verkeersborden aangegeven. Ook is er een halve rijbaanafzetting op de N371.

Meer werkzaamheden

Van vrijdag 6 augustus tot maandag 16 augustus zal er ook gewerkt worden aan twee kruisingen op de N371. Daarom is in die periode de weg afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf tankstation Argos tot en met de Bosweg. Met de werkzaamheden wordt de zichtbaarheid op de kruisingen vergroot.
Tegelijkertijd zal ook gewerkt worden aan de Pieter Hummelenbrug, die dan afgesloten is.
Bekijk op de site van de provincie Drenthe waar de omleiding langsgaat.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl