Man die schooljuf in Emmen sloeg nog niet gevonden

De juf werd voor de ogen van dertig kinderen mishandeld (Rechten: RTV Drenthe/Kim Stellingwerf)
De juf werd voor de ogen van dertig kinderen mishandeld (Rechten: RTV Drenthe/Kim Stellingwerf)
EMMEN - De man die op straat in Emmen voor de ogen van een schoolklas een juf mishandelde, is nog steeds niet gevonden. De voorbijganger stompte de basisschoollerares vorige week vrijdag vanuit het niets in haar buik.
De politie heeft inmiddels wel wat meer informatie over de man. Zo is hij tussen de 20 en 30 jaar oud, is hij ongeveer 1,90 meter lang en had hij een blanke huidskleur.

'Op mijn helft'

Daarnaast heeft de man volgens de politie een stevig postuur en bolle wangen. Verder fietste de man op een donkergekleurde herenfiets en hij droeg donkere kleding. Vlak voordat de man de juf sloeg, zou hij iets als 'je zit op mijn helft' hebben geroepen.

Lees meer: Juf mishandeld voor de ogen van dertig kinderen: 'Echt heel laf'

De mishandeling gebeurde ter hoogte van de ovonde, aan de Statenweg en de Stadionweg. De juf was op dat moment met een andere juf, twee ouders en dertig leerlingen van groep zeven en acht op weg naar een wielerwedstrijd voor school.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl