Slachtoffers ongeluk N34 komen uit Dalen, Assen en Gramsbergen

Ongeluk Borger
Ravage op de N34 bij Borger © Persbureau Meter
Bij het ongeluk gisteravond op de N34 bij Borger zijn een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen verongelukt. Ook kwam een 48-jarige man uit het Overijsselse Gramsbergen om het leven.
Vijf andere inzittenden raakten zwaargewond. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de gewonden is minderjarig. In totaal kwamen vijf auto's met elkaar in botsing.
Meerdere ambulances, de brandweer en de politie waren bij het ongeluk aanwezig. Ook een traumahelikopter landde. Brokstukken lagen over de weg verspreid.

Oorzaak onduidelijk

Over de oorzaak van het ongeluk kan de politie nog geen duidelijkheid geven. Volgens een politiewoordvoerder wordt daar momenteel onderzoek naar gedaan. "Dat heeft nog wel een tijdje nodig." Zo wordt vandaag onderzoek gedaan op het weggedeelte onder het viaduct waar het fatale ongeluk plaatsvond. Het verkeer wordt daar omgeleid.
Het onderzoeksteam doet ook een oproep aan getuigen van het ongeluk om zich te melden.

'Heftig ongeluk'

Burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn liet eerder vandaag weten erg geschrokken te zijn van het ongeluk op de autoweg. "Je zou maar op een rustige zondagavond rijden en dan gebeurt er dit. Het is een zeer heftig ongeluk."
Bekijk hieronder de beelden van het onderzoek van de politie op de N34:
Politie doet opnieuw onderzoek op de N34 na ongeluk bij Borger

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl