Laatste editie Taribush Kuna festival 'gewoon weer' in de natuur

Taribush Kuna
De laatste editie van het Taribush Kuna festival is van 22 tot en met 25 juli © Michiel ter Elst
Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar tijdens de laatste editie van het Taribush Kuna festival kunnen bezoekers elkaar in ieder geval fysiek ontmoeten aan de rand van het Dwingelderveld.
Het festival vol muziek, cabaret en theater voor jong en oud vindt plaats van 22 tot en met 25 juli, heeft de organisatie bekendgemaakt. "Natuurlijk gaan we alles doen wat mogelijk is, maar wel binnen de geldende coronamaatregelen."

Domper

Vanwege de coronamaatregelen kon het festival vorig jaar niet doorgaan, er kwam wel een online editie. Dit jaar vormt het Nationaal Park Dwingelderveld echter weer gewoon het decor van het festival. "Het festivalterrein is zeven hectare groot, waardoor iedere bezoeker maar liefst 35 vierkante meter heeft", meldt de organisatie. "Dit jaar wordt het een festival met een flexibele opzet. Hoe het festival er precies uit komt te zien, wordt later bekend gemaakt."
Het evenement groeide de afgelopen jaren flink, tijdens de laatste fysieke editie in 2019 kwamen er meer dan tienduizend mensen op af. Toch besloot de organisatie dat het mooi is geweest. Taribush Festivals gaat zich richten op kleinere evenementen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl