Stelling: Ik wil meer betalen om zonder kinderen te vliegen

Wil jij extra betalen om zonder kinderen te vliegen (Rechten: Pixabay)
Wil jij extra betalen om zonder kinderen te vliegen (Rechten: Pixabay)
ASSEN - Het is een van de grootste ergernissen tijdens een vlucht: huilende kinderen. Een deel van de reizigers wil zelfs met liefde bijbetalen om een krijs-vrije vliegreis te hebben.
Dit blijkt uit onderzoek onder duizend Nederlandse reizigers van reiswebsite
, meldt de
. Het gaat om ruim veertig procent van de vliegtoeristen. "Zij willen graag bijbetalen voor een ruimte in het toestel waar geen kinderen rondrennen. Ook het schoppen tegen de rugleuning is een toenemende bron van irritatie", zegt onderzoeker Eelko van Drongelen.
De reactie van ouders wordt vervolgens ook vaak als vervelend ervaren. Die reageren volgens Van Drongelen vaak overspannen, of helemaal niet.

Stelling

Hoe kijk jij hier tegenaan? Zou jij bij willen lappen zodat je zonder geblèr van de jonge koters rustig een boek kan openslaan of vind je dit overdreven en geldverspilling?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat je reactie achter op
.

Vorige stelling

Vrijdag ging de stelling over vaders en moeders: Vaders zijn banger dat hun kind iets overkomt dan moeders.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl