Alle oranje vlaggetjes aan huis superfan vannacht losgeknipt

Het Meerveld Emmen Oranje EK
De vlaggetjes lagen er vanochtend droevig bij. © Facebook Hendrik Hidding
Balen, dat doet Hendrik Hidding uit Emmen. Iemand heeft vannacht alle oranje vlaggetjes rondom zijn huis losgeknipt of -gesneden. De inwoner van de wijk Het Meerveld gaat aangifte doen, laat hij weten. Hidding zegt dat de vandalen ook hebben geprobeerd om de vlaggetjes in brand te steken.
Als het Nederlands elftal een WK of EK speelt, dan verpakt Hidding traditiegetrouw zijn woning volledig in oranje vlaggetjes, vaantjes en lintjes. Met het EK voor de deur, was hij al een aardig eind met de voorbereiding. Vanochtend wachtte hem echter een vervelende verrassing: de vlaggetjes lagen allemaal verwaaid in een hoek.
Hidding heeft inmiddels ook een bedrag uitgeloofd voor de tip die leidt tot de dader. De Emmenaar heeft de schade inmiddels weer grotendeels hersteld: "Want we geven niet op."
Gisteren waren we nog bij Hidding, toen hij de vlaggetjes ophing. Hij had grootse plannen. "Ik ben nog lang niet klaar, hoor. Ik neem de hekken en de achtertuin ook nog onder handen. Voor het huis komt verder nog een oranje gespoten auto. Misschien wel twee."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl