Juiste voorspelling orakel-otters: Oranje wint van Oekraïne

Orakel Otters
De otters voorspelden de zege voor Nederland © RTV Drenthe
De otters van Wildlands mogen zich de komende dagen nog een keer wagen aan een EK-voorspelling. Hun eerste orakel-actie bleek een succes, want zoals voorspeld: Oranje verslaat Oekraïne.
Nederland won met 3-2 dankzij doelpunten van Wijnaldum, Dumfries en oud-FC Emmen-speler Wout Weghorst, die na zijn goal brulde als een leeuw. Een imitatie die hij vaker laat zien als hij scoort. Voor Oekraïne scoorden Jarmolenko en Jaremtsjoek.
In voorgaande jaren waagden onder meer Drentse leeuwen, olifanten en een gordeldier zich al aan voorspellingen tijdens een EK of WK voetbal. Voor de wedstrijd Nederland - Oekraïne was het de beurt aan otters van Wildlands in Emmen.

De voorspelling

Met groente was voor de orakel-otters een oranje letter N en een gele letter O neergelegd. En hun voorspelling was overtuigend, de dieren stortten zich vooral op de oranje versnaperingen en voorspelden daarmee een overwinning voor Nederland.
Orakel-otters voorspellen de wedstrijd van Oranje

Meer voorspellingen

In samenwerking met Wildlands zal RTV Drenthe elke wedstrijd van Oranje een voorspelling door dieren laten doen. Omdat de otters de eerste voorspelling goed hadden, mogen ze nog een keer hun kunsten vertonen voor de wedstrijd van donderdag: Nederland tegen Oostenrijk. Hadden ze er naast gezeten, kreeg een andere diersoort van Wildlands de kans. Volg de nieuwe verrichtingen van de otters later deze week bij RTV Drenthe.

Tiki Taka

Wil je nog even in de Oranje-sfeer blijven en feestelijk nagenieten? Dat kan met Tiki Taka. De Drentse zanger René Karst bracht afgelopen week dit EK-lied uit samen met de makers van het RTV Drenthe-programma Met Het Bord Op Schoot (MHBOS).
Luister hier het nummer:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl