Orakel-otters Wildlands voorspellen opnieuw winst voor Oranje

Otters voorspellen de EK-wedstrijd van morgen tegen Oostenrijk
Otters voorspellen de EK-wedstrijd van morgen tegen Oostenrijk © RTV Drenthe
In voorgaande jaren waagden Drentse leeuwen, olifanten en een gordeldier zich al aan voorspellingen tijdens een EK of WK voetbal. Voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk van morgen, mogen de otters van Wildlands in Emmen opnieuw een gokje wagen.
De vorige EK wedstrijd van Oranje, afgelopen zondag tegen Oekraïne, werd met 3-2 gewonnen. Die winstpartij hadden de otters al goed voorspeld.
Dit keer lag er oranje en rood eten op de otters te wachten. Het oranje eten was (natuurlijk) gelinkt aan een overwinning voor het Nederlands elftal. Het rode eten symboliseerde de Oostenrijkers. De otters stortten zich vooral op het oranje voedsel en voorspellen daarmee een overwinning voor Nederland.
Otters Wildlands voorspellen weer: opnieuw winst voor oranje

Meer voorspellingen

In samenwerking met Wildlands zal RTV Drenthe elke wedstrijd van Oranje een voorspelling door dieren laten doen. Hebben de otters de voorspelling van morgen goed, dan mogen ze nog een keer hun kunsten vertonen. Maar pakt Oostenrijk de overwinning, dan zal een ander dier de kans krijgen voor de wedstrijd van maandag tegen Noord-Macedonië.

Tiki Taka

Wil je alvast goed in de oranjesfeer komen? Dat kan met Tiki Taka. De Drentse zanger René Karst bracht afgelopen week dit EK-lied uit samen met de makers van het RTV Drenthe-programma Met Het Bord Op Schoot (MHBOS).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl