Sportcast #1: De historische zege van FC Emmen

In de eerste Sportcast ruim aandacht voor de historische zege van FC Emmen op ADO Den Haag. Ook wordt er teruggeblikt op de Slag om Norg. Verder kijken we vooruit op dat wat komen gaat op sportgebied in Drenthe.
De RTV Drenthe Sportcast is een wekelijkse podcast waarin de sport en de Drentse sport in het bijzonder, kritisch en met een knipoog onder de loep wordt genomen. In de sportcast blikken de sportverslaggevers van RTV Drenthe terug op het afgelopen sportweekend. Wat viel op? Welke verhalen spelen er? Welke gebeurtenis verdient een scherpe analyse?

Presentatie:

Leo Wassing

Gasten:

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
De Drenthe Sportcast kun je vinden op je favoriete podcast-apps. We zijn onder meer te beluisteren op iTunes, Stitcher, Podbean, aCast, Spreaker, TuneIn, Blubrry en Pocket Casts.

Andere podcasts:

Genoten van de Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast Drenthe Toen over de geschiedenis van Drenthe en op Cassata, onze podcast over de Drentse politiek en actuele discussies in onze provincie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.