Luister hier de hele dag TT Radio Drenthe

De top 3 van de kwalificatietraining in de MotoGP
De top 3 van de kwalificatietraining in de MotoGP. Wordt één van dit trio de winnaar vandaag? Volg het live! © ANP / Hollandse Hoogte / Marcel Jurian de Jong
MOTORSPORT - Slechts 11.500 toeschouwers zitten er vandaag op de tribune tijdens de TT in Assen, maar ook als u er niet bij bent hoeft u helemaal niets te missen van de 90e editie van de Drentse Grand Prix. Radio Drenthe doet de hele dag live verslag van alles wat er op en rond de baan gebeurt.
Kan Maverick Vinales zijn pole position in de Koningsklasse, de MotoGP, vandaag verzilveren of krijgen we een zege van een Fransman? Klassementsleider Fabio Quartararo of de nummer 2 in de WK-stand, Johann Zarco, wonnen nog nooit in de zwaarste klasse op het TT Circuit. En wat kan Valentino Rossi in zijn mogelijk laatste TT. Hij trainde in ieder geval als 12e. En Marc Marquez? Hoe herstelt hij zich na twee valpartijen en zijn zeer matige trainingstijd? Hij moet vanmiddag vertrekken vanaf plaats 20.
Bo Bendsneyder trainde als 13e en moet de Nederlandse eer hoog houden tijdens deze TT in de Moto2. Hij rijdt in de klasse die wordt gedomineerd door de twee mannen van Red Bull KTM, die volgend jaar de overstap maken naar de MotoGP: Remy Gardner en Raul Fernandez.
Luister de hele dag naar TT Radio Drenthe via de link hieronder...

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl