BvW doet aangifte tegen hotel Marcant wegens tonen oplichtersfoto

MEPPEL - De Bond van Wetsovertreders doet namens Jan V. en Jolanda H. aangifte tegen hotel Marcant in Tubbergen, waar het duo een hotel oplichtte.
Het hotel wordt smaad en laster ten laste gelegd omdat het hotel hun gezichten duidelijk herkenbaar op internet plaatste. De twee reizen onder verschillende namen door het land en overnachten zonder te betalen in hotels.  


Bed and breakfast
De twee hebben een flinke reeks oplichtingen op hun kerfstok. Ook in Drenthe flesten de twee de boel. Zo verlieten ze bed and breakfast Molenzicht Meppel vroegtijdig zonder te betalen. Ook stalen ze er een fiets. De schade bedraagt inclusief de gestolen fietsen zo'n 1.500 euro.  

Bij de Herberg van Loon lieten ze de rekening ook liggen. "Henk en Jolanda zouden hier vier nachten blijven, maar na de derde nacht zijn ze vertrokken. Op hun kamer lagen nog wat oude kledingstukken om geen argwaan te wekken", zegt eigenaar Roelie Ensing. 


Vele slachtoffers
Nadat een hotelier uit Tubbergen een foto van de twee eerder deze week op internet plaatste, meldde het ene na het andere slachtoffer zich.
Deel dit artikel: