Ouders vermoorde Ralf Meinema leggen 50.000 euro bij voor gouden tip

Ralf Meinema werd op 31 maart vorig jaar dood aangetroffen in de kofferbak van zijn auto (Rechten: Persbureau Meter)
Ralf Meinema werd op 31 maart vorig jaar dood aangetroffen in de kofferbak van zijn auto (Rechten: Persbureau Meter)
KLAZIENAVEEN - De ouders van de vermoorde Ralf Meinema verhogen de beloning voor de gouden tip die leidt naar het oplossen van de kofferbakmoordzaak. Ze loven 50.000 euro extra uit, bovenop de 15.000 euro die het OM in het vooruitzicht stelde.
De 31-jarige Meinema uit Klazienaveen werd op 31 maart vorig jaar dood gevonden in de kofferbak van zijn auto. De zwarte Mercedes lag half in het water van het Stieltjeskanaal bij Coevorden.
Lees meer: Politie gaat door met onderzoek kofferbakmoord: 'Puzzel nog niet af'​
'Kunnen we niet verkroppen'
"We zijn ruim zestien maanden verder en de daders lopen nog steeds vrij rond", vertelt moeder Ingrid Meinema uit Erica aan Dagblad van het Noorden. "Dat kunnen wij niet verkroppen. Het duurt ons te lang en daarom loven we zelf een beloning van 50.000 euro uit.”
De politie heeft vooralsnog twee aanhoudingen verricht. Maar tegen een 39-jarige Emmenaar en zijn 24-jarige neef was onvoldoende bewijs. De oudste van de twee blijft verdachte.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.