Minderjarige verdachte aangehouden voor steekpartij in Coevorden

Steekpartij in de Kerkstraat in Coevorden
De steekpartij aan de Kerkstraat in Coevorden was rond 04.30 zaterdagochtend © Persbureau Meter
Een minderjarige verdacht is aangehouden voor de steekpartij in het centrum van Coevorden in de nacht van zaterdag op zondag. De 21-jarige Coevordenaar die de politie eerder aanhield, is vrijgelaten. Hij blijft nog wel verdachte in de zaak.
De minderjarige verdachte meldde zich gisteren op het politiebureau. Deze persoon wordt poging tot doodslag en openlijke geweldpleging verweten. De politie gaat door met het onderzoek naar het incident en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Steekincident

Bij de steekpartij aan de Kerkstraat in Coevorden raakte een 24-jarige man uit Heerhugowaard gewond. Hij zou een vriend zijn van realityster Dusty, die ook betrokken zou zijn geweest. Volgens Dusty wilde hij een meisje mee naar huis nemen. Toen Dusty, het meisje en zijn vrienden wilden vertrekken, zou er een groep 'jaloerse mannen' op hen af zijn gekomen, waarna de de man uit Heerhugowaard werd neergestoken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl