Campinggasten dag 2: Dansen, zingen, klauteren en proberen te ontsnappen

Het animatieteam in actie op camping de Reeënwissel in Hoogersmilde
Het animatieteam in actie op camping de Reeënwissel in Hoogersmilde © RTV Drenthe
De tent is nog niet uit de auto gehaald of de Campinggasten, verslaggevers Ronald Oostingh en Vera Beuke, krijgen al een drankje van de buurman aangeboden. Kortom, een warm onthaal op Camping de Reeënwissel in Hoogersmilde.
Natuurlijk kan je hier rustig voor de tent een boekje gaan lezen of een spelletje spelen, maar de Campinggasten hoeven zich hier zeker niet te vervelen. Op de Reeënwissel is genoeg te zien en te beleven. En dus maken de Campinggasten kennis met het animatieteam: dansen, zingen, knutselopdrachten maken en proberen te ontsnappen tijdens een escaperoom. Het animatieteam bedenkt het allemaal!

Op de paklijst: je paard

De meeste vakantiegangers nemen een tent, koffer en slaapzak mee, maar er zijn gasten die hun paard meenemen. In de speciale paardenlodges op de camping slaapt het paard in de stal en de gasten in de tent ervoor. Voor het ontbijt kan het paard zo aanschuiven!
Wil je weten wat de Campinggasten nog meer hebben beleefd? Bekijk hieronder de video van de tweede dag. Morgen staan de Campinggasten op camping Buitenland in Zandpol.
Campinggasten dag 2: Dansen, klauteren en proberen te ontsnappen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl